Skip to content

Verbinden en verbeteren

Drijfkracht

Organisaties zijn fascinerend in hun complexiteit en vermogen tot creatie ondanks de complexiteit.

Wat mij drijft is de overtuiging dat mensen, teams en organisaties meer kunnen en willen dat wat ze nu doen. Dat er potentie is die we nog niet losgemaakt hebben. Dat er manieren zijn waarop we meer kunnen bereiken, meer kunnen doen en meer voldoening uit samenwerken kunnen halen.

Ik gebruik Systeem Denken, Agile, DevOps om teams en organisaties effectief te maken. Door mensen de patronen en overtuigingen te laten begrijpen. Hierdoor komen ze in de positie om zelf keuzes te maken.

Bevrijd de ambitie!

De wereld veranderd steeds sneller. Consumenten willen meer, technologie opent mogelijkheden en onze doelen worden steeds ambitieuzer. Toch weten we niet hoe die te bereiken.

Ik werk met en in organisaties om ambities helder te krijgen en waar te maken. Ik zorg dat signalen van wat er gebeurt zichtbaar worden en help die te interpreteren. Door losse gebeurtenissen als patroon te gaan zien en de achterliggende organisatorische en gedragsstructuren inzichtelijk te maken, kunnen we het gaan hebben over wat er echt besproken moet worden. Welke overtuigingen hebben mensen, welke aannames doen ze waarop ze hun gedrag weer vorm geven. Mensen gaan continue heen en weer tussen overtuiging en gedrag. Door de overtuiging achter het gedrag bespreekbaar te maken zorgen we voor betere resultaten. Zorgen we er voor dat de ambitie centraal komt te staan en blokkades weggenomen worden.

Maak de verbinding!

Heb je een vraag, wil je meer weten over AdAxon, systems thinking en de Experimentation Mindset aanpak? Neem even contact op, dan praten we zeker verder. Of volg me op Twitter en LinkedIn voor de laatste updates.

Telefoon

+31 6 24580627

Email

info@adaxon.nl

LinkedIn

LinkedIn Profile

Twitter

@adaxon_